Hirdetés

aszcendens.lap.hu / Aszcendens leírások

Aszcendens leírások

Aszcendens, általános bemutatás és leírás jegyek szerint. A leírás részletei: - milyennek látjuk / képzeljük magunkat - milyennek látjuk a környezetet (a többi embert) - milyennek látnak minket a többiek - mit kell tennünk annak érdekében, hogy személyiségünk, a külvilághoz való hozzáállásunk, emberi kapcsolataink rendben legyenek.

Az Ascendens számítása grafikus módszerrel, ehhez a horoszkópot ki kell fényszögelni és az életesemények alapján a születési időt vagyis a hozzá tartozó Ascendenst ide-oda tologatni, míg jó nem lesz. Fönt volt már az Asztrológia oldalon, látom, most aloldal lett. Legyen szíves feltenni, mert én oda ajánlottam, nem vettem észre, hogy aloldal lett. A Janák Lajostól tanultam a módszert, hatékony.

Az arcelemzés nem új keletű módszer, a kínaiak már évszázadok óta használják és még Napóleon sem alkalmazott olyan embert vezető beosztásban, akinek arcát nem vizsgáltatta meg előtte elemzővel. Mit rejt az arc? Lehet olvasni a mimikából?

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Aszcendens leírások
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés